Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij Welling trouwlocatie Zevenaar

Uw dag. Dé trouwdag. De dag waar het ja-woord verzegeld wordt. De dag waar je je leven beloofd aan een ander. Trouwen is een zeer speciale gebeurtenis, die je hopelijk maar één keer in je leven mee mag maken. Er worden hierdoor dus ook veel eisen gesteld aan een trouwdag; met reden. Maar het regelen van een trouwdag blijkt af en toe nog best wel moeilijk. Het is namelijk een complexe dag met allemaal verschillende ceremonies- en dan nog niet te spreken over eten. Gelukkig is hier de Bij welling trouwlocatie zevenaar die een oplossing biedt. Bij welling is altijd een lange tijd gespecialiseerd in het verzorgen van trouwdagen voor ieder persoon. Daarnaast wordt dé perfecte locatie gebonden bij Bij Welling. Bekijk hier de Bij Welling trouwen Zevenaar voor meer informatie.

Het pand van Bij welling is compleet verzorgd

Volgens onze eerdere klanten is het pand van Bij Welling: Romantisch, excentriek en warm. Dit zorgt voor de fijnste ervaring voor uw trouwdag. Daarnaast hebben wij álle faciliteiten beschikbaar in het pand die nodig zijn voor de trouwdag. Het pand heeft een ‘intieme’ sfeer en dit wordt als zeer tevreden ervaren. Daarnaast wordt er voor het paar natuurlijk ook perfect maatwerk geregeld zodat alles precies naar wensen functioneert. Wij zijn er heel bewust van dat elke dag een beetje anders is, en daar stellen wij ons dan ook op in. Het pand is beschikbaar van 25 tot 100 personen.

‘Het gegeven woord’

Het woord dat gegeven wordt, het ‘ja-woord’ is de bindende factor van de avond. Bij welling zal er dan ook voor zorgen dat het Ja-woord zonder twijfels gegeven kan worden, omdat de dag soepel is verlopen. Het is voor de klanten een rustige, leuke en fijne dag. Maar ook de werknemers vinden een dergelijk feest natuurlijk geweldig. Iedereen geniet van de sfeer. Voor meer informatie bekijk Bij Welling.