Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel de benodigdheden voor de afdeling Vaatdiagnostiek

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u een transcraniële dopper kunt aanschaffen voor de afdeling Vaatdiagnostiek? Dan is Neuro Medical, een bedrijf uit Westervoort, het bedrijf dat u zoekt! Al sinds 1986 levert dit bedrijf diverse systemen aan ziekenhuizen. Bovendien kunt u bij dit Gelderlandse bedrijf niet alleen terecht voor de benodigde producten, maar ook voor een uitstekende service. Over de hele wereld gebruiken ziekenhuizen de apparatuur van Atys Medical, een van de merken die dit bedrijf verkoopt, voor vaatdiagnostiek. Als u een van deze soorten apparatuur aanschaft, verzekert u zichzelf van hoogwaardige kwaliteit. Neem dan ook zeker een kijkje op de website van Neuro Medical.

Bekijk de verschillende systemen die u kunt bestellen voor het ziekenhuis waar u werkt

Bij Neuro Medical bestelt u allerlei systemen die u kunt gebruiken voor vaatdiagnostiek, maar ook voor bijvoorbeeld klinische neurofysiologie. Op de website van dit bedrijf bekijkt u gemakkelijk de diverse soorten apparatuur, met bijbehorende informatie. Zoals eerder genoemd, kunt u ook bij dit gespecialiseerde bedrijf terecht voor een aantal services. Denkt u hierbij aan:

  • Benodigde leenapparatuur
  • Instructie en scholing voor de gebruikers van de apparatuur
  • Installatie en integratie van de diverse systemen
  • Reparatie die ter plaatse wordt uitgevoerd

Neem contact op met dit bedrijf voor persoonlijk advies

Heeft u interesse in bepaalde apparatuur, maar ontvangt u liever eerst wat meer informatie? Of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de deskundige medewerkers van dit bedrijf uit Westervoort. Zij vertellen u met genoegen waar de apparatuur voor dient en welke systemen er onmisbaar zijn op uw afdeling in het ziekenhuis. Laat het ook zeker weten als u interesse heeft in een of meerdere diensten van dit bedrijf, zodat een van de medewerkers direct een afspraak met u kan inplannen.