Al uw werknemers en u tevreden door de diensten van payroll bedrijf in Breda

Wilt u liever geen nieuwe medewerkers aannemen terwijl u wel nieuwe medewerkers nodig heeft? Dan kan u een overeenkomst sluiten met een payrollbedrijf in regio Breda. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf nabij Breda maakt ondernemen sprankelend. En niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers!

Focussen op kernactiviteiten? Geef personeelszaken uit handen aan een payrollbedrijf in Breda

Payrollbedrijven doen veel meer dan alleen uw salarisadministratie, zij kunnen ook fungeren als juridisch werkgever en zo goed voor uw personeel zorgen. Dat neemt u flink wat zorgen uithanden. Wat moet u zelf blijven doen? Als werkgever blijft u uiteraard de belangrijkste kernzaken zelf bepalen binnen het bedrijf. Hierbij kunt u denken aan het werven van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die intern van belang zijn voor de medewerkers. Er verandert niets op de werkvloer qua gezagsverhouding. Renew Payroll is een betrouwbare payroll partner en is aangesloten bij de NBBU.

Medewerkers centraal bij het payroll bedrijf in de omgeving van Breda

Als u kiest voor het payrollbedrijf in de regio van Breda, dan verzekert u zichzelf van de beste zorg voor uw medewerkers. En dat is precies de reden waarom werkgevers en werknemers graag met Renew Payroll willen samenwerken. Voor de werkgevers neemt het payroll bedrijf de werkzaamheden uit handen waar zij minder goed in zijn. Wat betekent dit voor de werknemers? Stipte salarisbetaling, persoonlijke en professionele begeleiding en een goede pensioenregeling via StiPP. Payrolling geeft geen veranderingen in de dagelijkse werkzaamheden van de werknemer, alleen het salaris wordt betaald door het payroll bedrijf nabij Breda. Is payroll iets voor uw onderneming? Renew Payroll zorgt uitstekend voor uw medewerkers.