Voor welke branche heeft u een waterdichte koffer nodig?

In welke branche bent u werkzaam? In meerdere sectoren is het raadzaam om een waterdichte koffer aan te schaffen. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken. Bij de specialist kunt u een waterdichte koffer op maat laten ontwerpen. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Kiest u voor een kofferfabrikant uit Den Haag? Dan profiteert u van vele mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar presentatiekoffers of een flightcase op maat, u vindt het bij de specialist. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat er voor iedere branche een passende uitkomst is. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase die voldoet aan uw wensen met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

U overweegt op een koffer te kopen met een passend interieur. Wist u dat u bij de specialist altijd een interieur op maat laat maken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.