Betonplaten

Digitalk

 

Betonplaten, wie kent ze niet? Dit is een geweldig materiaal voor huizen, wegen en ga zo maar door. Nederland ligt vol met betonplaten en dat is maar goed ook. Ze kunnen wel tegen een stootje en houden weer en wind buiten de door. In dit koude kikkerlandje is dat een groot goed want we weten allemaal hoe erg de winters kunnen zijn. Een lagere energierekening zal dan ok een garantie zijn dankzij de betonplaten want het houdt de warmte lang vast. Deze platen zijn er dan ook in diverse soorten en maten. Niet alleen qua dikte, ook qua lengte hebt u een enorme keuze.

Zoekt u betonplaten? Probeer het internet eens

De betonplaten vindt u voornamelijk horizontaal. Wat bedoelen we daarmee? Als u om u heen kijkt dan ziet u waarschijnlijk geen betonnen muren. Die zijn netjes weggewerkt in de muur in de zin dat er gipsplaten voor staan, ze geverfd zijn en de buitenmuren meestal gemetseld zijn met baksteen. Fietspaden daarentegen of het gebied rond sportvelden zijn meestal betegeld met grote betonplaten. Wel zo veilig en tevens erg goedkoop. Uiteraard kunt u ze asfalteren, dat is esthetisch wel zo mooi net als het feit dat het een stuk veiliger is omdat water eenvoudiger kan worden afgevoerd.

Van alle markten thuis

Betonplaten zijn aldus op allerlei manieren te gebruiken. Nog een aantal voorbeelden:

  • Voor parkeerplaatsen voor zowel fietsen als auto’s
  • Erfverharding zodat uw tractor niet meer wegzakt bij slecht weer
  • Industrieterreinen. Daar is geen nut voor asfalt, dat kost veel te veel geld. Er komt immers enkel vrachtverkeer over heen
  • Maar ook stallen en zelfs als ondergrond van sportvelden

De kans is groot dat u als bedrijf wel baat hebt bij deze platen van beton. Vergeet dan niet dat er ook nog andere producten van beton zijn te vinden!

http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/betonplaten/