Haal kleur in huis met de stickers voor op de muur

Digitalk

Soms wil je even iets anders in huis. Gewoon een kleine verandering die je vrolijk stemt en waardoor je woon- of slaapkamer een heel andere uitstraling krijgt. En dat zonder al te ingrijpende stappen te moeten ondernemen. De muurstickers van het Stickerparadijs bieden je de perfecte oplossing. Want op deze manier haal je eenvoudig een beetje kleur in huis.

Maak unieke combinaties met de muurstickers

De inrichting van je woning is zorgvuldig samengesteld. De stijl en kleuren van de meubels en accessoires passen precies bij elkaar. Dus wil je dat de stickers voor op de muur hier mooi op aansluiten. Bij het Stickerparadijs maak je zelf unieke combinaties. De ontwerpen zijn te bestellen in alle kleuren die je maar wenst. Die roze kleur van de muurstickers past zo goed in de slaapkamer van je dochtertje. En die blauwe stickers kleuren mooi bij je trendy blauwe bank. Zo creëer je een unieke combinatie waar je interieur helemaal van opfleurt!

Een echte eyecatcher

Kleurrijke muurstickers werken ook goed bij een neutrale inrichting. Die zwarte bank en witte muren zijn erg stijlvol bij elkaar, maar het mist een beetje vrolijkheid. De stickers voor op de muur geven de ruimte meteen een heel nieuwe look. Ze worden een echte eyecatcher in de kamer. Haal in het voorjaar of de zomer kleur in huis met rode of groene muurstickers van bloemen. En in het najaar of de koude winter breng je juist een beetje gezelligheid in huis met een tekst als ‘Happiness is being home again’. De decoratie van het Stickerparadijs past echt bij ieder jaargetijde.

Kan jouw woning wel wat kleur gebruiken? Kies dan je favoriete ontwerp uit bij het Stickerparadijs. Wij geven het de kleur die helemaal bij jouw smaak en inrichting past!

http://www.stickerparadijs.nl