Digitalk
Image default
Vervoer en transport

track and trace software

Het track&trace software pakket van GeoDynamics is de ideale oplossing voor uw bedrijf als u uw organisatie op een efficiëntere manier wil laten draaien. U kan hedendaags elke route registreren en te weten komen hoelang jouw werknemers nu eigenlijk op de baan zijn geweest, en dat iedere dag. U kan professionele rapporten maken die de mobiliteitsvergoeding professioneel weergeven. U krijgt daarbij een overzicht over de CO2 uitstoot en wat zeer interessant is: het verbruik van de brandstof. In deze dure tijden waar benzine zeer veel geld kosten, is deze informatie een absolute must.

 

U kan dankzij ons voertuigvolgsysteem een efficiëntere planning maken. Dit alles zorgt er voor dat u tijd wint en dus dat u zeer veel geld bespaart. Met onze mobiele uurregistratie kan u gedetailleerde informatie opvragen van elke vrachtwagen en iedere route real-time volgen via een browser zoals Internet Explorer of Firefox. Niet elk bedrijf heeft hetzelfde systeem nodig, wij maken dit custom op maat van de klant.

 

Wat er exact vastgelegd moet worden is enorm bepalend voor de keuze van de leverancier. Niet ieder track and trace systeem kan passagiers registreren. Kies echter wel voor een leverancier die mogelijkheden tot uitbreiding biedt. U weet nooit later, het systeem moet flexibel zijn anders zit u met een dubbele kost. Zorg er ook voor dat uw leverancier regelmatig updates van het kaartmateriaal beschikbaar stelt. Voor een uitstekende werking moet het systeem steeds verder ontwikkeld worden iedere maand. Met het voertuigvolgsysteem van GeoDynamics heeft u alvast een goede keuze gemaakt!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace