Water verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer u een bouwdroger gaat huren bij de specialist

Er zijn diverse situaties waarin het handig is om een bouwdroger te huren. Denk bijvoorbeeld aan een waterleiding die gesprongen is. Of een zware regenbui of overstroming. Wat uw specifieke situatie ook is, het is belangrijk om snel te handelen door een bouwdroger te huren. Door snel te beginnen met drogen beperkt u de waterschade namelijk tot een minimum. Waterschade oplossen met een bouwdroger is effectief en vocht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Wacht dus niet langer met het huren van een bouwdroger! In het ruime assortiment van een specialist zoals BSTEEN vindt u altijd wel een geschikte bouwdroger die u kunt huren staat.

Versnel een bouwproject door een bouwdroger te huren

Laat u een nieuwe woning bouwen en kunt u niet wachten tot u er kunt wonen? Of werkt u aan een bouwproject en komt de oplevertijd heel dichtbij? Kies er dan voor om een bouwdroger te huren. Deze robuuste apparaten zijn speciaal geschikt om ruimtes te ontvochtigen onder zware omstandigheden. Perfect voor in de bouw dus. Of u nu werkt aan een groot bouwproject, of een kleinere verbouwing, er is altijd een geschikte bouwdroger te huur bij BSTEEN. Hier vindt u namelijk een enorm assortiment bestaande uit allerlei verschillende maten. En doordat ze hun bouwdrogers verhuren aan zowel particulieren als bedrijven, kunt u er altijd terecht!

Naast een bouwdroger kunt u ook allerlei hulpmiddelen huren bij de specialist

Wilt u een ruimte in een korte tijd volledig droog maken om bijvoorbeeld waterschade te beperken of een project sneller op te leveren? Wees dan verstandig en ga een bouwdroger huren bij een specialist. De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger aan om te huren, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.