iPhone hoesjes voor een vriendin

Digitalk

Mijn vriendin is al een tijdje op zoek naar leuke iPhone hoesjes. Twee weken geleden heeft ze namelijk voor haar verjaardag een nieuwe iPhone 6 gekregen. Ze is er erg zuinig mee en wil zo lang mogelijk haar telefoon heel houden. Een telefoon is natuurlijk erg gevoelig voor schokken en het zou zonde zijn als je scherm kapot zou vallen omdat je geen hoesje gebruikt. Om haar telefoon zo goed mogelijk te beschermen, heeft ze voor haar verjaardag een aantal iPhone hoesjes gevraagd. Het is tenslotte ook nog eens leuk voor de afwisseling.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Op het internet was ik op zoek naar een webwinkel die goedkope iPhone hoesjes van een goede kwaliteit aanboden. Toen kwam ik op de webwinkel van iphonehoesjes. Van vrienden en familie had ik hier veel positieve verhalen over gehoord. Ik moet natuurlijk wel uit eigen ervaring kunnen spreken en bestelde drie iPhone hoesjes. Twee voor mijn vriendin en nog één voor mezelf.

Goede service

De leveringstijd is binnen 24-48 uur. Op de dag dat ik de hoesjes bestelde, waren ze die avond nog verzonden. En dat klopt, want de volgende ochtend kreeg ik ze binnen. Omdat ik boven €20,- zat hoefde ik geen verzendkosten te betalen.

Mijn ervaring met iPhone hoesjes

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de iPhone hoesjes. De hoesjes voelen stevig aan. Mijn vriendin is erg blij met haar nieuwe hoesjes en nu kan ze lekker afwisselen. Met deze hoesjes kan je telefoon toch niet zomaar kapot gaan? Ik kan je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de winkel van iphonehoesjes. Misschien is het leuk om het als cadeau te geven of gewoon voor jezelf om je te verwennen? Voor mij is dit zeker een webshop om nog eens een bestelling te doen.

Bekijk de webshop op: http://www.iphonehoesjes.nl/