Digitalk
Image default
Relatie

Scheiden zonder hoorzitting kunt u online doen

Een scheiding is vaak een lang proces, waarbij veel zaken geregeld moeten worden en er duidelijke afspraken moeten worden vastgelegd. Vaak moet u hiervoor naar een rechtbank, maar dit is niet altijd het geval. Wist u namelijk dat u scheiden online kunt doen, zonder dat hier een hoorzitting aan te pas komt? Bij Echtscheiden-online is dit mogelijk. Dit bedrijf bestaat uit een familie-advocaat en scheidingsexpert die de volledige scheiding voor u rondmaken. Uiteraard wordt alles met u besproken, maar alle praktische zaken nemen zij uit handen. Zo helpen ze bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant, dienen ze een scheidingsverzoek in en maken ze een dossier voor u aan. Wanneer uw scheiding door een rechter bekrachtigd is, krijgt u een officieel echtscheidingsbewijs. Dit gebeurt vaak al binnen vijf weken. Zo wordt uw scheiding niet alleen op een discrete manier afgehandeld, maar ook nog eens zeer snel.

Welke onderwerpen zijn belangrijk?

Wanneer u ervoor kiest om online te scheiden, zijn er verschillende onderwerpen die besproken worden. Denk hierbij aan partneralimentatie, bankzaken, verzekeringen, aktes en pensioenen. Wanneer u kinderen heeft, komen hier nog het ouderschapsplan en de kinderalimentatie bij. Ook moeten er afspraken gemaakt worden over de eigendommen. Wat gebeurt er met de woning, inboedel en auto(‘s)? bij Echtscheiden-online krijgt u een gratis verdelingsanalyse waarbij er duidelijke afspraken gemaakt worden over de eigendommen en dit wordt vastgelegd.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast de discrete, snelle en betaalbare afhandeling, profiteert u bij Echtscheiden-online ook van kwaliteitsgarantie. De professionals van dit bedrijf hebben veel ervaring en expertise, maar blijven zich ook regelmatig bijscholen voor verdere ontwikkeling. Ze zetten deze kennis weer in om u zo goed mogelijk te helpen tijdens uw scheiding. Voor meer informatie of advies over online scheiden kunt u altijd contact opnemen met dit bedrijf. U bereikt hen via de contactgegevens op hun website. Zij helpen u graag verder.

https://www.echtscheiden-online.nl/index.html