De juiste letselschade expert bij u in de buurt!

Zoekt u een letselschade expert die uw letselschade kan berekenen? Kies dan voor een expert van het Letselteam. Dit is een organisatie met maar liefst 100 letselschadespecialisten. Al deze specialisten zorgen ervoor dat uw documenten op orde zijn en vinden het van belang dat u optimaal kunt revalideren. Het begint allemaal met een intakegesprek bij u thuis zodat u de deur niet uit hoeft. Na het intakegesprek zal er een dossier voor u worden opgesteld in iLetsel. De letselschade expert zal u er alles over vertellen en helpen met het berekenen van de vergoeding. Wanneer het dossier compleet is, is het eigenlijk een kwestie van afwachten en revalideren totdat u weer de oude bent. Heeft u klein letsel opgelopen en wilt u voorzichtig beginnen met werken? Schakel dan de hulp in van een arbeidsdeskundige of re-integratie deskundige.

Letselschade opgelopen? Schakel de hulp in van een expert!

Heeft u een ongeluk gehad en letselschade opgelopen? Dan doet u er verstandig aan om de hulp van een letselschade expert in te schakelen. Deze kan u helpen met opvragen van medische gegevens en houdt contact met de verzekeringsmaatschappij. Er komt namelijk een heleboel bij kijken. Het is logisch dat u vooral bezig bent met het herstellen. Is er sprake van licht letsel? Dan is het niet nodig om medische gegevens op te vragen. Maar is er sprake van groot letsel? Dan zal de letselschade expert om uw toestemming vragen om de medische gegevens op te vragen. Aan de hand van alle medische gegevens wordt er een medisch advies opgesteld wat naar de verzekeringsmaatschappij wordt opgestuurd die de letselschade vlot zal berekenen. Uiteraard zijn alle documenten geheim en kan alleen de arts uw medisch dossier inzien.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid bij letselschade? De letselschade expert geeft antwoord

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u iemand hiervoor voor aansprakelijk stellen? Neem dan een letselschade expert in de armen. Zij verzekeren u van een veilige, snelle en inzichtelijke aanpak bij het regelen van de aansprakelijkheid bij letselschade en helpen u bij het berekenen van een schadevergoeding. Diegene die het letsel heeft veroorzaakt, zal in een enkel geval de aansprakelijkheid accepteren. Maar ga er maar vanuit dat er discussie plaats zal vinden. Heeft u bewijs dat diegene uw letsel heeft veroorzaakt? De letselschade expert zal alle bewijsstukken verzamelen en een overzichtelijk dossier opstellen. Soms is het van belang om een medisch adviseur in te schakelen. Uiteraard moet u hier wel toestemming voor geven.