Digitalk
Image default
Internet

Waarom zou u een VPN verbinding moeten gebruiken?

Anoniem op het internet Een VPN maakt het mogelijk om ontraceerbaar op het internet te kunnen zijn. VPN staat voor Virtual Private Network. Wanneer jij op het internet gaat, maakt jouw computer of laptop eerst een beveiligde verbinding met de VPN-server. Waarna de VPN-server een verbinding maakt naar de webste waarop jij wilt gaan. Dit maakt het mogelijk om met een verborgen identiteit op het internet te kunnen browsen.

Waarom een VPN verbinding

Met een VPN heb je de zekerheid dat je data veilig is en je IP-adres afgeschermd is. Geen enkele website, die jij bezoekt kan je ISP zien, omdat al jouw handelingen eerste plaats vinden via de VPN. Die op zijn beurt een verbinding maakt met de website die jij wilt bezoeken. Dit maakt het onmogelijk voor derden om je internetmetadata te kunnen verzamelen of om je browsergeschiedenis te kunnen bekijken.

Hoe werkt een VPN verbinding

Om gebruik te kunnen maken van een VPN verbinding zul je een VPN-applicatie moeten aanschaffen. Je logt via je internet apparaat in op de VPN app, waar je uit verschillende servers kunt kiezen. Na een server gekozen te hebben, waarmee jouw apparaat een verbinding zal sluiten kun je anoniem op het internet bezig zijn.

5 Euro VPN

5 Euro VPN is een VPN applicatie, die verschillende zijn gebruikers verschillende functies biedt. De 5 Euro VPN beschermt de gebruiker door het internet middels moderne technologie te beschermen. Met garantie op een sterke en betrouwbare verbinding tussen jouw apparaat en VPN server.
De applicatie heeft een CyberSec-functie die automatisch verdachte websites blokkeert, ter voorkoming van infectie van cyberbedreigingen op jouw apparaat. De app zorgt er ook voor dat online-advertenties de browser niet vertragen.