Uw gebruikte freesmachines zijn geld waard!

Bij het kopen van nieuwe machines wilt u van uw oude machines af, die vaak nog goed functioneren. U gaat bijvoorbeeld op een andere manier werken, en heeft daarvoor een andere soort machines nodig. Of u vervangt de oude machines door nieuwe met de modernste technologieën. Wat de reden ook is, breng uw oude machines vooral niet naar de sloop! Keetels Metaalbewerkingsmachines koopt ze graag van u over! De apparaten worden opgekalefaterd en kunnen nog jaren dienst doen bij andere bedrijven. Dat is nagenoeg gratis geld verdienen voor u! Laat die kans niet liggen en pak vandaag de telefoon nog!

Koop gebruikte freesmachines alleen van een betrouwbaar merk in

Gebruikte freesmachines mogen dan wel goedkoper zijn dan nieuwe, maar toch kunnen ze ook voor veel problemen zorgen. Ze gaan vaak sneller kapot dan nieuwe machines, maar hoe voorkomt u dit? Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!

Vrees niet, deze gebruikte freesmachines doen nog jaren dienst binnen uw bedrijf!

Freesmachines worden vaak intensief gebruikt. Deze machines zijn echter gemaakt om veel en intensief gebruikt te worden. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Gebruikte freesmachines worden door Keetels Metaalbewerkingsmachines gereviseerd en bieden u daarna nog vele jaren aan trouwe dienst. Dat is stukken goedkoper dan een volledig nieuwe machine aanschaffen. Een nieuwe freesmachine daalt namelijk al in waarde op het moment dat u uw handtekening onder het koopcontract zet. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kom langs bij Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een indruk van het aanbod in onze showroom, waar u de beste gebruikte freesmachines vindt.