Digitalk
Image default
Industrie

Gietaluminium biedt onbegrensde mogelijkheden voor uw productie

Wanneer u een product van aluminium wilt laten vervaardigen, dan moet dit worden gegoten uit vloeibaar aluminium. Dit wordt ook wel gietaluminium genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van een matrijs. Daarmee wordt ieder product tot op de millimeter precies hetzelfde en dat is natuurlijk wel zo prettig. Zeker als het gaat om een onderdeel dat later moet worden verwerkt. Daarbij wordt immers meestal gebruik gemaakt van standaard maten, bijvoorbeeld een schroefmaat. Als u uw aluminium producten laat gieten door een professioneel bedrijf, dan verzekerd u uzelf van producten die worden aangeleverd zoals u heeft voorgeschreven.

Topkwaliteit productie in binnen- en buitenland

Als u uw opdracht met gietaluminium laat uitvoeren door Perla AluCast uit Sliedrecht, weet u zeker dat u een topkwaliteit product krijgt. De experts gaan graag met u in gesprek over uw eisen en wensen. Als er nog geen matrijs is voor uw product, kan deze worden gemaakt. Vervolgens wordt uw opdracht in productie genomen. Dit gebeurt soms in Nederland, maar er zijn ook geavanceerde fabrieken in China en India. Hier worden verschillende technieken gebruikt om het aluminium te gieten. U bent ervan verzekerd dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip wordt geleverd. U kunt uw product vervolgens uitleveren of het gebruiken bij de verdere productie van een eindproduct. Voor eventuele nabewerking van het product kunt u eveneens afspraken met deze experts maken.

Kies voor absolute kwaliteit in aluminium

Het werken met gietaluminium is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het is een materiaal dat vakmanschap vereist om ermee te kunnen werken. Daarom is het goed te weten dat er ook in Nederland specialisten zijn die weten hoe ze met dit product moeten omgaan om er een mooi eindresultaat van te maken. U kunt direct online een offerte aanvragen op de website van Perla Alucast voor aluminium gieten via het contactformulier op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.