Op zoek naar een lekker restaurant in Oss? Gevonden!

En dat restaurant heet de Nieuwe Wereld in Oss! Hier kun je terecht voor een uitstekende maaltijd, gezellige borrel of een goed begin van de dag met een uitstekende espresso! Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Voor iedereen is er wat te doen! Of je nu voor een goede kop koffie aanschuift, of voor een zakenlunch reserveert, je zal nooit teleurgesteld worden. Of ’s Avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Op zoek naar vertier? Bij de Nieuwe Wereld in Oss is er altijd genoeg entertainment voor iedereen. En dit vertier wordt natuurlijk extra leuk met een goede maaltijd erbij.

Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.