Digitalk
Image default
Gezondheid

Wat kost een ooglidcorrectie?

De kosten van ooglidcorrecties kunnen erg hoog zijn. Ze worden vaak niet vergoed door een verzekeringsmaatschappij, dus je moet zelf de kosten gaan dekken. Ik ga vandaag de kosten van een ooglidcorrectie beschrijven om jouw hier een duidelijk beeld in mee te geven. Hiervoor heb ik de kosten van een aantal behandelaars langs elkaar gelegd om een conclusie over te trekken. Het kan namelijk gebeuren dat, door de hevige concurrentie, de prijs per behandelaar flink verschilt. Ik heb 20 behandelaars in totaal vergeleken.

Wanneer je een keuze gaat maken, moet de prijs een concurrerend tintje bevatten. Er moet worden gevochten om jou binnen te lokken als klant. Hieruit komt een scherpe prijs met flinke kortingen. Echter is alleen de prijs niet alles, het kwaliteit moet de prijs wel evenaren.

De prijzen van ooglidcorrecties kunnen per behandeling erg verschillend zijn. Per ooglid, onder of boven, kan de prijs verschillen. Per kliniek zie ik erg verschillende prijzen. De goedkoopste prijs voor een behandeling van je bovenooglid is rond de 800 euro. De duurste behandeling ligt rond de 1600 euro, het dubbele van de goedkoopste behandeling. Over het algemeen is de behandeling van je onderooglid het duurste. Bij deze behandeling begint de prijs ongeveer bij 1100 euro. Dit kan oplopen tot 1900 euro. Wanneer je alle twee de oogleden wilt behandelen, ben je in totaal goedkoper uit dan aparte behandelingen. De behandeling is het goedkoopst te vinden op 2000 euro, de duurste behandeling is 3000 euro.

Hou wel in je achterhoofd dat de prijs niet altijd voor het kwaliteit spreekt. Het is van belang dat de behandeling wordt uitgevoerd in een omgeving die steriel is en dat de juiste gereedschappen gebruikt wordt. Wees kritisch wanneer je een kliniek uitkiest. Houd hiervoor een pittig gesprek met de kliniek en controleer alvast de ruimtes. Je wilt toch niet dat je behandeling verpest wordt?

http://www.faceland.nl/