Verschoon je bloedvaten

Digitalk

Houd je bloedvaten schoon! Nou vraag je jezelf af maar hoe dan? Het antwoord is simpel door Vascu Vitaal te gebruiken. Dit voedingssupplement zorgt er voor dat je weer met een schone lei een doorstart maakt en een gezond en fit leven kan lijden. In dit artikel een korte opsomming van wat er allemaal in de Vascu Vitaal tabletten zit en welk effect deze stoffen op je lichaam hebben.

Vitamine K is een trouwe soldaat in de strijd voor schone bloedvaten. Het helpt stolling van je bloed en is te rekruteren uit vlees, fruit en groentes. Een tekort aan vitamine K is gevaarlijk en verhoogd het risico op een hersenbloeding of interne bloedingen.

Fystosterolen zijn cholesterolachtige stoffen en vormen een vuist tegen de opname van cholesterol. Ook verlaagt de stof het cholesterolgehalte in het bloed. Ze zijn te vinden in celmembramen van plantensoorten, zoals noten en sojabonen.

Rutine is zo gezond dat het de bijna vitamine P heeft gekregen, dit terwijl het helemaal geen vitamine is. Niet zo heel schandalig want het spul is wel heel goed voor je lichaam net als officiële vitaminen. Nu volgt een kort maar ingewikkeld technisch verhaal over de werking van Rutine. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat de binding met waterstofperoxide wordt voorkomen. Gevolg cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

Alpha Liponzuur is de veldmaarschalk onder de bloed verschonende middelen en wordt ook door je eigen lichaam geproduceerd, helaas slechts in beperkte hoeveelheid. Deze stof is verantwoordelijk voor de omzetting van glucose naar energie. Het grote voordeel is dat de stof ook een helende werking heeft voor verschillende aandoeningen mits het vanuit supplementen wordt toegediend. Er zijn ook aanwijzingen dat het helpt tegen ziektes als Alzheimer en Hepatitis.

http://www.oligo-pharma.nl/