Help ik heb donkere vlekken op mijn rug!

 

Hoe ontstaan donkere vlekken?

Donkere vlekken zijn eigenlijk pigmentophopingen. Deze kunnen ontstaan door schadelijke straling van de zon, maar meestal komt het door een verstoring in de huid. De precieze oorzaak van een verstoring is vaak onduidelijk, soms kan het te maken hebben met hormonen, acne, zon of hyperpigmentatie. Wat de oorzaak ook is, tegenwoordig kun je er gemakkelijk weer vanaf komen.

Hoe behandel ik donkere vlekken?

Donkere vlekken op je rug bijvoorbeeld kunnen gemakkelijk behandelt worden. De behandeling kun je vandaag de dag helemaal zelf uitvoeren. Donkere vlekjes behandel je namelijk het beste met een huid verlichtende crème. Ik neem skinlight even als voorbeeld. Dit is namelijk een merk dat door Nederlanders ontwikkeld en geproduceerd is. De crème is te vergelijken met ieder ander huid verlichtende crème, echter is Skinlight volledig op natuurlijke basis en hierdoor niet slecht voor de huid.

Wat doet een huid verlichtende crème precies?

Een dergelijke crème maakt de huid stap voor stap lichter. Het is belangrijk dat je de crème alleen aanbrengt om de donkere vlekjes, en dus niet op de gehele huid. Doe je dit wel dat verlicht je namelijk het hele oppervlak, en dat wil je niet. De crème breng je twee maal daags op de probleemhuid aan, gedurende een periode van ten minste 4 weken. Je stopt pas met gebruik wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt. Dus wanneer de donkere vlekjes op je rug niet meer voor het oog zichtbaar zijn. Daarna pas je het product alleen nog als onderhoudskuur toe.

Waar kan ik huid verlichtende crèmes kopen?

Meestal zijn dergelijke producten verkrijgbaar bij de toko op de hoek. Echter verkopen zij in de meeste gevallen buitenlandse merken die niet goed werken. Het beste kun je kiezen voor een Europees goedgekeurd merk, wil je dicht bij huis blijven, dan is Skinlight zeker een goed alternatief. Wil je meer weten over Skinlight? Lees dan eens de recensies op facebook of zoek via google.

 

https://www.facebook.com/huidproblemenaanpakken/