Wij geven u tips over professionele koffiemachines op het werk

Een professionele koffiemachine is onmisbaar in elke kantine. Zeker wanneer u weet dat 82 procent van Nederland een lekkere kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te starten. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips, dus lees snel verder.

De capaciteit van een professionele koffiemachine

Je hebt besloten dat er nieuwe koffiemachine op het werk moet komen. Let dan op verschillende dingen. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is erg zonde en onnodig, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is even zonde. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er eigenlijk wel de hele dag gedronken? Hier moet over nagedacht worden om tot de beste oplossing te komen. Dit is erg belangrijk, anders schaft u misschien wel een machine aan die niet geschikt is voor het bedrijf.

Welke koffiemachine kiest u?

Welke machine past eigenlijk bij uw bedrijf? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar weet je of een koffiemachine passend is? Dit een zeer lastige keuze en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Wij geven je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk. Denk bijvoorbeeld aan de Jura, Etna of Faema. Deze machines zijn geschikt voor verschillende soorten koffie door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel, maar dan gewoon op je werk! 

Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en vieze koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/