Digitalk
Image default
Energie

Solar-systemen.nl levert maatwerk voor uw zonnepaneel

Solar-systemen.nl is de beste leverancier voor een zonnepaneel

Bent u op zoek naar een zonnepaneel voor thuis of voor een professionele toepassing? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Solar-systemen.nl. Ons product is een echte investering in uw huis voor de lange termijn. Er zitten allerlei voordelen aan: ten eerste merkt u het direct in uw energierekening, die omlaag zal gaan omdat u continu, ook bij bewolkt weer, stroom opwekt voor uw huis. Daarbij gaat de waarde van uw huis ook omhoog, omdat uw energielabel verbetert. Het voordeel op de energierekening is ook voor de volgende bewoner erg interessant. Solar-systemen.nl heeft al twaalf jaar ervaring met duurzame energie. Als u bij ons een zonnepaneel of zelfs een heel pakket bestelt, laten we u weten hoe dit geïnstalleerd moet worden. Duidelijke instructies zijn inbegrepen en ook op onze website terug te vinden. Als u wil kunt u de installatie ook laten doen door onze installateurs. De installatie voor platte en gewone daken werkt verschillend, maar in beide gevallen is het werk goed te overzien en in zeven stappen te doen. Ons bedrijf heeft het product in allerlei soorten en maten voor u beschikbaar. Het type zonnepaneel dat u uiteindelijk zal gebruiken hangt onder meer af van de hoeveelheid energie die u per jaar wil opwekken. Zonnepanelen staan erom bekend erg duur te zijn, maar dat is niet meer helemaal waar. Vijf tot tien jaar geleden waren zonnepanelen bijna zeven keer zo duur als nu, als we kijken naar de geleverde hoeveelheid energie. Daarbij maakt de overheid ook jaarlijks geld vrij voor subsidies voor duurzame energie. Via de site van Solar-systemen.nl kunt u een link vinden om te zien welke voordelen dit u kan bieden.

Solar-systemen.nl levert maatwerk voor uw zonnepaneel

Jaarlijks maken meer en meer Nederlanders de overstap naar het zonnepaneel voor een steeds groter deel van de energievoorziening. Solar-systemen.nl is al meer dan twaalf jaar een expert in duurzame energie. We hebben de laatste jaren de prijs van deze technologie zien afnemen en de kwaliteit sterk zien toenemen. Zonne-energie is er dus ook voor u en de voordelen worden snel zichtbaar: uw energierekening daalt en de waarde van uw huis neemt toe (een zonnepaneel is ook interessant voor de volgende koper, net zoals isolatie of een zuinige ketel). Ieder huis en iedere bewoner heeft een andere behoefte. Samen met ons kunt u uitzoeken hoeveel zonne-energie u wilt opwekken en hoeveel dat mag kosten. Denk er daarbij aan dat u uw investering na verloop van tijd zal terugverdienen. Voor de meeste zonnepanelen geldt dat de geld na zes tot zeven jaar is terugverdiend. Daarna gaat u een langdurig rendement zien, want ze gaan ongeveer 40 jaar mee. De kwaliteit van uw investering is wel van groot belang. B-merk producten of technologie die slecht onderhouden of behandeld is kan een aanzienlijk lager rendement hebben. Onze producten komen van de Duitse producent Eging, die bekend staat om de constante hoge kwaliteit. U zult misschien denken dat een zonnepaneel ontzettend duur is en niet bereikbaar voor een gewone burger als u. We kunnen u eerlijk zeggen dat de prijs van dit product enorm is gedaald tijdens de afgelopen jaren. Dit maakt de weg voor u vrij om ook over te stappen op duurzame energie, zeker met de mogelijkheid om overheidssubsidie aan te vragen. Bij Solar-systemen.nl krijgt u ook een totaalservice. Dat betekent: advies op maat en alle noodzakelijke onderdelen worden meegeleverd.

Voor een zonnepaneel gaat u naar Solar-systemen.nl

Zonnepanelen zijn een interessante en relatief nieuwe ontwikkeling op het gebied van duurzame energie. Ze leveren allerlei voordelen op voor de gebruiker: ze verlagen uw energierekening omdat u deels in uw eigen stroom voorziet, ze verhogen de waarde van uw huis en gaan na zes tot zeven jaar langdurig rendement leveren voor de rest van hun veertigjarige leven. Een zonnepaneel is dus een echt langetermijninvestering. Tien zonnepanelen kunnen u na 25 jaar al 25.000 euro aan rendement opleveren. Wie zegt daar nu nee tegen? We hebben verschillende soorten zonnepanelen waar u uit kunt kiezen: mono en poly. De keuze hangt af van wat uw budget is en hoeveel zonne-energie u wilt opwekken. Om de prijs laag te houden kunt u ook gebruikmaken van een van de populaire pakketten die we u kunnen bieden. Deze pakketten zijn makkelijk verkrijgbaar via onze webshop. We leveren ook duidelijke instructies mee voor de installatie, die u ook op de website kan terugvinden. Als u handig bent installeert u zo zelf uw zonnepaneel maar u kunt het natuurlijk ook door de ervaren installateurs van Solar-systemen.nl laten doen. We willen het gebruiken van een zonnepaneel zo aantrekkelijk mogelijk voor u maken. Daarbij laten we ons leiden door de gedachte dat er met meer mensen voor iedereen voordeel is te halen. In Groningen en Friesland zijn er collectieve inkoopacties geweest met prijsvoordelen die opliepen tot 20%. Ook kunt u zich met vrienden, buurtbewoners of anderen organiseren in een zonnecollectief. Zo haalt u het maximale uit uw investering en is de stap om echt op zonne-energie over te gaan makkelijker te nemen. Met eventuele overheidssubsidies wordt het nog aantrekkelijker. Kijk dus snel wat er voor u mogelijk is!

http://www.solar-systemen.nl