Digitalk
Image default
Electronica en Computers

Printers met codering

Het coderen van producten is iets wat al geruimere tijd gebeurd in de wereld. Dit is een hele makkelijke en snelle manier om producten te herkennen en eventuele gegevens bij te houden. In verschillende winkels worden er ook met deze systemen gewerkt, denk maar aan kledingwinkels en supermarkten. Deze winkels werken met barcodes en scanners die elkaar herkennen. Dit wordt ook wel coding and marking genoemd in het Engels en is een zeer mooie uitvinding van de laatste jaren. Het coderen van de producten is erg belangrijk, aangezien het ook voor een snellere afhandeling zorgt bij klanten van een winkel.

Codeersystemen zijn dus handig voor winkels/bedrijven die met heel veel verschillende producten werken en snel en makkelijk deze producten willen herkennen. Zoals eerder verteld worden er in kledingwinkels en supermarkten dus gebruik gemaakt van barcodes, die door een scanner makkelijk te herkennen zijn en voor een snellere afhandeling bij de kassa zorgen. Door middel van het codeersysteem wordt de barcode herkend als deze wordt gescand en gaat de afhandeling van de aankoop een stuk sneller. Voor de winkel zelf en ook voor de klant. Denk ook maar eens aan pakhuizen, die hebben zoveel verschillende producten en hoeveelheden. Zonder een goed codeersysteem zal het niet goed op orde zijn allemaal.

Voor dit soort type bedrijven is het van belang om een code printer te hebben die van hoge kwaliteit is. Dit wordt een hot foil printer genoemd en is de beste in zijn soort. Hele hoge printresultaten, makkelijk in gebruik en de beste op de markt voor productcodering. Door het eenvoudige gebruik zullen medewerkers ook makkelijk hiermee aan de slag kunnen en alles goed kunnen instellen. Daarnaast hecht de barcode bijna op elk mogelijke vorm van materiaal en heeft het een hele lange levensduur.  Kies daarom voor een codeer printer die aan de eisen en wensen van jouw bedrijf voldoet. Een goede organisatie begint bij goede codering!

http://www.kba-metronic.com/nl/