Uw kantoor verantwoord schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf bij Capelle aan den IJssel

U gebruikt zo min mogelijk papier, zet de verwarming een graadje lager en zet en moedigt uw medewerkers aan om de fiets te pakken naar het werk. Als ondernemer bent u al goed op weg om bij te dragen aan een goed milieu. Zorg er dan voor dat ook de schoonmaak van uw kantoor op een milieuvriendelijke manier gebeurt. Hoe doet u dat? Door Alclean B.V. in te schakelen, een schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel, weet u zeker dat de schoonmaak van uw kantoor op een ecologische manier gebeurt. Dit bedrijf gebruikt namelijk uitsluitend middelen en materialen die geen schade toebrengen aan mens en dier. Zo zijn alle middelen die ze gebruiken voorzien van een Europees Ecolabel. Bijkomstig voordeel: deze schoonmaakmiddelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan de gezondheid van uw medewerkers. Ze zijn namelijk vrij van irriterende stoffen zoals alcohol en ammonia.

Schoonmaakbedrijf uit regio Capelle aan den IJssel biedt zekerheid van goede kwaliteit

Wanneer u uw bedrijf wilt laten schoonmaken, heeft u keuze uit veel verschillende schoonmaakbedrijven. Hoe weet u nu welk bedrijf het beste is voor uw specifieke schoonmaakopdracht? Om het maken van de keuze voor een schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel wat makkelijker te maken, zijn er bepaalde eisen en richtlijnen opgesteld waaraan schoonmaakbedrijven moeten voldoen. Op deze manier kunt u eenvoudig zien of een bepaald bedrijf zekerheid biedt van goede kwaliteit. Zo weet u bij een bedrijf als Alclean B.V. zeker dat het goed zit. Zij zijn KIWA gecertificeerd en hebben het SieV keurmerk. Daarnaast zijn alle schoonmakers in het bezit van erkende vakdiploma’s.  

Schoonmaakbedrijf nabij Capelle aan den IJssel maakt altijd eerst een schoonmaakplan

Om uw bedrijfspand op een efficiënte manier schoon te maken, is het belangrijk dat er gestructureerd wordt gewerkt. Een schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel, Alclean B.V. om precies te zijn, stelt voordat het team begint met de schoonmaak van een kantoor altijd een schoonmaakplan op. Hierin wordt er een inventarisatie gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden en ontvangt u een kostencalculatie. Hierna gaat de schoonmaak van opgestart door de medewerkers en objectleiding. Regelmatig wordt er een inspectie uitgevoerd. Het bedrijf blijft met u overleggen over de dienstverlening en u ontvangt periodiek een rapportage van de voortgang. Op deze manier wordt uw kantoor effectief schoongemaakt, met als resultaat dat u keer op keer binnenstapt in een brandschoon kantoor.