Ondernemingsplan op maat

Digitalk

Ondernemingsplan laten schrijven kan door ons kantoor

Heeft u een sterk onderbouwd ondernemingsplan op zeer korte termijn nodig? Wij schrijven deze voor u geheel op maat. Is het de bank of investeerder bij wie u een aanvraag heeft ingediend en wacht die op uw plan? Geen nood, wij zorgen ervoor dat u een excellent ondernemersplan ontvangt welke u zonder zorgen kunt presenteren.
    
De relevante analyses en cijfers zijn standaard in onze bedrijfsplannen verwerkt. Maakt u zich zorgen tijdens de onderhandelingen of het proces? Geen probleem, wij geven u steun tijdens het hele proces tot aan financiering.
    
Online zijn er genoeg aanbieders op het gebied van bedrijfsplannen, maar wat ons juist uniek maakt is onze after sales en begeleiding gedurende het gehele proces. Wij zijn niet de laagste in prijs maar wel de voordeligste, wij bieden werkelijk waar voor uw geld. U heeft niets aan een business case als uw plan uiteindelijk niet wordt bekrachtigd met een financiering.
    
Wij ontzorgen en met onze know-how kunnen we u tevens steunen bij de onderhandelingen met de investeerder of makelaar. Daarnaast hebben we een netwerk in garantstellers voor de financiering, klein en groot.

Uw ondernemingsplan wordt volgens uw wensen en in de lijn van uw huisstijl gemaakt. We helpen u dus ook na het schrijven van uw ondernemingsplan. Onze prijzen zijn zeer betaalbaar omdat we efficiënt kunnen werken met een klein kantoor. Zodoende is het voor iedereen bereikbaar om een deskundig ondernemingsplan te laten schrijven.

Vervul ook uw droom en zet de volgende stap. We hebben een hoog succespercentage bij financieringen en bij makelaars scoren we altijd de afgelopen jaren. Voor wat betreft horeca zien de gemeentes en makelaars graag een nieuw filiaal omdat dat de buurt levend houdt. Natuurlijk dient het onderliggende business plan wel goed te zijn waar wij uiteraard voor zorgen.

U bent er dus zeker van dat u uitmuntende kwaliteit verkrijgt. U kunt door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken. Bel of mail ons gerust of kom langs op kantoor per afspraak.

 

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl