Een goedkope uitvaart zonder plechtigheid regelen

Digitalk

Bent u een dierbare verloren en wilt u hem of haar een waardig afscheid geven, maar heeft u hier helaas geen groot budget voor beschikbaar? Dan kunt u ervoor kiezen een goedkope uitvaart te laten regelen door Budget Uitvaartzorg uit Noord-Holland. Zij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en dat de kosten binnen het vooropgestelde budget passen. Hierbij bieden ze drie opties aan: het basis pakket, het plus pakket en het extra pakket. Voor mensen met een budget van € 1.700, – is het basis pakket de beste optie. Met dit pakket wordt er een compleet verzorgde, doch goedkope, uitvaart geregeld zonder plechtigheid. Ondanks dat u minder te besteden heeft, krijgt de overledene het waardige afscheid dat hij of zij verdient heeft. Bovendien kunnen alle nabestaanden zo toch op een eervolle wijze afscheid nemen.

Een uitvaart met een intiem afscheid

Heeft u net wat meer te besteden? Dan kunt u er ook voor kiezen om toch een intieme plechtigheid te organiseren. U kiest dan voor het plus pakket van Budget Uitvaartzorg uit Noord-Holland. Wanneer u het liefst een volledig verzorgde plechtigheid wenst, is er ook nog het extra pakket dat u kunt kiezen. Wat er allemaal precies is inbegrepen in de pakketten is duidelijk weergegeven op de website van Budget Uitvaartzorg. Bovendien kunt u bij elk pakket zelf extra mogelijkheden uitkiezen, waarmee u een volledig gepersonaliseerd pakket creëert. Wanneer u bijvoorbeeld de aangifte van het overlijden uit handen wilt geven, kunt u dit voor € 89,- laten doen. Zijn er kinderen die nauw betrokken zijn bij het overlijden? Dan biedt Budget Uitvaartzorg ook extra handreikingen om kinderen te helpen bij het verlies. Dit kost slechts € 20,-.

Direct online een goedkope uitvaart regelen

Budget Uitvaarzorg uit Noord-Holland maakt het mogelijk om direct online een goedkope uitvaart te regelen. Via hun website voert u alle informatie in en geeft u uw wensen door. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden gezocht om de details te bespreken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om direct zelf te bellen.