Betrouwbare ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag

Uw bestanden worden bij ICT Teamwork altijd online opgeslagen in de cloud. Maar is dit wel betrouwbaar en veilig? Dit zijn vragen die u zichzelf waarschijnlijk direct stelt. Een betrouwbare en veilige werkomgeving staat bij deze specialist in ICT voor bedrijven in onder andere Den Haag centraal. Zij werken met een ISO 27001-certificaat dat u verzekert van een veilig datacentrum. Daarnaast beschikken zij over een extra datacentrum waar alle back-ups zijn opgeslagen, zodat u altijd toegang heeft tot uw bestanden en bijvoorbeeld uw persoonlijke werkomgeving. Uw privacy staat bij deze specialist hoog in het vaandel.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden met ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag

Bent u op zakenreis, maar moet u voor kantoor ook nog van alles regelen? Of wilt u vanuit huis kunnen werken? Of een dag werken vanuit thuis? Het is mogelijk met de ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag. Wie deze levert? ICT Teamwork! Zij bieden complete verzorging van uw ICT op basis van clouddiensten. Dit houdt in dat u altijd online aan het werk bent én dat u dus altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden en persoonlijke bureaublad. Bij ICT Teamwork bent u altijd verzekerd van een veilige werkomgeving door onze moderne datacentra en verschillende certificeringen zoals de ISO 27001 en ISO 14001.

De complete verzorging van de ICT voor bedrijven in Den Haag

Uw bedrijf moet natuurlijk draaiend blijven en daarvoor moet u van alles regelen. En dat gaat veelal via het netwerk. Schakel de ICT oplossingen voor bedrijven in Den Haag van ICT Teamwork in. Met een groot datacenter, jarenlange ervaring en volledige verzorging van uw ICT, bent u ervan verzekerd dat u altijd bereikbaar bent én overal kunt werken. Zij verzorgen de ICT omgeving voor bedrijven in Den Haag namelijk via de cloud. Dit houdt in dat u en uw medewerkers altijd en overal kunnen inloggen op een persoonlijk bureaublad. Zo kunt u waar u ook bent verder werken aan uw project.