Woonhuisbeveiliging via wifi; inbrekers zijn volledig de draad kwijt

Digitalk

Veel beveiligingssystemen zijn kinderlijk eenvoudig te omzeilen. Simpelweg het draadje van de camera doorknippen en het hele systeem is nutteloos. Tot nu. Met woonhuisbeveiliging van Beveiligd Nederland woon je met een veilig gevoel en blijft dat ook zo. Schaf een draadloos alarmsysteem aan en zorg ervoor dat buitenstaanders niet binnendringen. Maak het jezelf gemakkelijk en schaf een code bedieningspaneel aan, waarmee je duidelijk en op een veilig manier je woning ver- en ontgrendeld. Een handigheid van dit systeem is dat je de woonhuisbeveiliging kunt activeren op de deuren, in plaats van bewegingen. Zo kun je ’s nachts gewoon iets in de keuken drinken, zonder dat het alarm afgaat. Maak van je huis een veilig honk en kies voor een beveiligingssysteem van Beveiligd Nederland.

Je huis bewaken met een beveiligingssysteem? De Brinks Alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar

Met het huisalarm van de beste kwaliteit is je huis 7 dagen per week en 24 uur per dag beschermt tegen ongenode gasten. Dan heeft Beveiligd Nederland het beveiligingssysteem om jouw huis optimaal te bewaken. Dankzij de Brinks Alarmcentrale blijft niets ongemerkt en zullen de hulpdiensten in geval van nood binnen korte tijd bij je voor de deur staan om je te helpen. Deze vorm van woonhuisbeveiliging is op verschillende vlakken uniek. De alarmcentrale biedt een hoge service, heeft een team van professionals, beschikt over moderne systemen, heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van duidelijke richtlijnen. Zo kun je met een gerust hart de hond uitlaten, op vakantie gaan of heerlijk slapen terwijl het professionele beveiligingssysteem jouw huis bewaakt.

Jouw huis professioneel bewaken? Kies dan voor een beveiligingssysteem zoals een camera

Een beveiligingssysteem dat voldoet aan al je wensen en de beste persoonlijke service maken de diensten en producten van Beveiligd Nederland meer dan de moeite waard. Wil je achterhalen of er een ongewenst persoon op jouw erf loopt? Of wil je inbrekers op heterdaad betrappen? Zorg dan voor een nauwkeurig beveiligingssysteem voor jouw huis. Met een beveiligingscamera bekijk je live en achteraf de beelden in en rondom je huis. Zo weet je altijd of er personen rond jouw huis zijn die daar niets te zoeken hebben. Of je nu een camera zoekt voor binnen of buiten, een lichte of donkere ruimte of beelden wilt bekijken op je smartphone, Beveiligd Nederland heeft precies de woonhuisbeveiliging die je zoekt. Wordt er toch ingebroken en zijn je eigendommen meegenomen? Dan zijn de bewakingsbeelden een perfect bewijsmiddel voor de politie en de verzekeringsmaatschappij.