Digitalk
Image default
Bedrijven

Tijdregistratie

Indien je ten alle tijde naast de vele ritregistraties ook nog eens de uren en kilometers van uw personeel wil tracken dan kan dit dankzij de tijdregistratie van GeoDynamics, een top bedrijf in Gent met meer dan 25 werknemers. Bij GeoDynamics wordt iedere weg die jouw werknemers in hun vrachtwagen of camionette afleggen, geregistreerd en mooi grafisch weergegeven in een duidelijk overzicht die u altijd online kan nakijken. Dankzij de gedetailleerde kilometer registratie en tijdsregistratie weet u niet alleen wanneer, maar ook waar iemand zich bevindt. Dat kan zeer handig zijn voor de loonkost te berekenen maar ook bijvoorbeeld bij een ongeval waar vlugge acties vereist zijn.

Het systeem weet ook dankzij een ingenieus systeem wie de chauffeur was voor een bepaalde rit. De tijdregistratie is ook gewoon nodig om de kilometervergoeding te berekenen. Een back-office koppeling naar uw persoonlijk ERP systeem is een optie die vele mensen nemen. Aannemers spenderen veelal heel wat uren voor het coördineren van al het werk. Dankzij tijdregistratie kan de aannemer bijhouden waar het personeel zich bevindt op basis van GPS signalen. De aannemer wéét hoeveel tijd een werknemer gereden heeft om van werf A naar werf B te rijden. U kan kort op de bal spelen door bijvoorbeeld files te vermijden. Iedere ochtend twee uur verliezen kan makkelijk opgelost worden door een ander traject uit te stippelen. Maar dan moet u wel eerst weten waar de werknemer veel tijd verliest. Tijdregistratie laat u dus weten waar uw personeel het meeste tijd aan spendeert of zeg maar verliest. Stel dat iemand hulp nodig heeft dan kan u nakijken wie er op dat moment het dichtst bij de persoon is.

 

Iedere CEO is volgens de wet verplicht om elk kwartaal een overzicht te geven van het aantal afgelegde kilometers, deze moet vermeld staan op ieders loonbriefje. U kan dit toch moeilijk allemaal zelf manueel gaan doen. Contacteer de track and trace specialist GeoDynamics er u zal met hun oplossingen tijd & geld winnen.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/tijdsregistratie/