Met een mobiele weegbrug is onderlading verleden tijd

Wist u dat onderlading een groot probleem kan zijn voor uw bedrijf? Zo kost het veel geld om meerdere wagens te laten rijden. Daarnaast kan door onderlading ook een verkeerde inrichting van de lading ontstaan. Er is een minimumgewicht nodig in de wagen om deze veilig te laten rijden. Dit is verleden tijd met het gebruik van de mobiele weegbrug. Door de mobiele weegbrug krijgt u eenvoudig inzicht in het gewicht van uw lading. Benut uw laadcapaciteit optimaal en weet precies wat er in uw wagen ligt! Het gewicht wordt duidelijk weergegeven in kilo’s. Hierna bent u klaar om de weg op te gaan.

Een mobiele weegbrug die past bij uw bedrijf

Met een mobiele weegbrug kunt u eenvoudig uw ladingen controleren op het gewicht. Dit geeft u allerlei verschillende voordleen. Zo ben tu nooit meer over- of onderbeladen. Kijk eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Met de mobiele weegbrug bent u snel klaar om te vertrekken

Bent u op zoek naar een mobiele weegbrug, maar heeft u geen idee welke u het beste kunt kopen? Voor professioneel advies gaat u naar een echte specialist. Zij helpen met het maken van deze keuze. Door het gebruik van de moderne, statische en mobiele weegbrug kunt u snel en eenvoudig het gewicht van uw lading inzien. Hoe? U kunt de mobiele weegbrug op iedere wegenbouwlocatie uitrollen. Zo is deze snel operationeel. Dit is ideaal voor kortdurende projecten. Uiteraard kan de mobiele weegbrug ook worden ingezet voor langdurige projecten. De mobiele weegbrug is erg eenvoudig in gebruik en inzetbaar voor iedere situatie.