Experiential learning met behulp van business games

Bent u al bekend met business games? Dit zijn (inter)actieve trainingen die als doel hebben bewustwording van mindset en gedrag te creëren. Hierdoor combineren uw medewerkers of relaties leren met een hoog pleziergehalte. En dat werkt! Wilt u experiential learning met hulp van Eagle’s Flight inschakelen? De medewerkers van dit bedrijf informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de business games. Zo worden er al trainingen georganiseerd vanaf 8 personen en de spellen zijn ook uitstekend toe te passen op zakelijke events vanaf 100 deelnemers. Laat u telefonisch informeren of bespreek uw wensen tijdens een afspraak.

Kies uit een gevarieerd aanbod aan business games

Wilt u een training voor uw medewerkers organiseren? Uw relaties op een interactieve manier laten deelnemen aan een zakelijk event? Of heeft u een andere gelegenheid op planning staan waarvoor u graag business games wilt organiseren? In alle gevallen is er altijd een passend spel dat ideaal is voor iedere situatie en leerdoelen. In alle business games staan weer andere doelen centraal. Hierbij kunt u denken aan het stellen van ambitieuze doelen, communicatie en vertrouwen, actuele klantbehoeften kennen en het realiseren van korte en lange termijn successen. Waarom, wanneer, en voor wie deze methodiek de juiste trainingstool is, lichten de medewerkers van Eagle’s Flight graag verder voor u toe.

Kies uit verschillende soorten business games

Voor welke business games u ook kiest, in alle gevallen staat experiential learning centraal. Kies bijvoorbeeld voor Rattle Snake Canyon, Promises Promises of Gold of the Desert King. In ieder spel staan weer andere leerdoelen centraal. Met een divers aanbod van totaal zes spellen, is er voor iedere organisatie altijd een geschikte variant. Wilt u graag weten wat voor spel het beste aansluit bij uw bedrijf en de leerdoelen die u stelt? Laat u vrijblijvend informeren door het team van ervaren medewerkers. Met jarenlange ervaring in het organiseren van business games, vindt het team ook voor uw organisatie een passende oplossing.