Digitalk
Image default
Bedrijven

Epoxy bestellen uit een ruim assortiment aan kunstharsen

Zoekt u geschikt hechtmateriaal om een bepaalde ondergrond mee te creëren, bekleden of verstevigen? Dan is kunsthars het beste product hiervoor. Ook binnen kunsthars zijn er nog vele opties mogelijk. Kiest u bijvoorbeeld voor polyester, polyurethaan of epoxy? Bij Harjon Polyester, specialist in kunstharsen, heeft u alle mogelijke opties. Bovendien helpen zij u graag met het maken van de juiste keuze. Zoekt u stevig en waterdicht materiaal dat voor haast alle ondergronden geschikt is? Kies er dan voor om epoxy te bestellen. Deze harssoort kent vele voordelen ten opzichte van andere harsen. Wij vertellen u graag meer over dit product.

Waarvoor gebruik ik epoxyhars?

Voordat u epoxy gaat bestellen, wilt u natuurlijk weten waarvoor het gebruikt kan worden. In principe is epoxyhars geschikt voor haast alle ondergronden. Toch zijn er bepaalde materialen waarvoor epoxy extra populair is. De meeste gebruikte toepassing is toch wel hout. Epoxyhars wordt vaak gebruikt voor houten vloeren, boten, surfplanken, ski’s, bar- en tafelbladen en verlijmingen van hout. Het grote voordeel van epoxyhars is dat het materiaal waterdicht is, onverwoestbaar en onderhoudsvriendelijk. Deze eigenschappen maken het een ideaal middel voor de jachtbouw. U hoeft de combinatie van epoxy en hout maar een keer in de 7 tot 10 jaar licht te schuren en het geheel van een nieuwe laklaag te voorzien. Bent u benieuwd naar alle voordelen en toepassingen van epoxyhars? Vraag dan de experts van Harjon Polyester om meer informatie.

Bekijk het assortiment van deze specialist

Wilt u epoxy bestellen voor de jachtbouw, een houten vloer of voor een andere toepassing? Dan bent u bij Harjon Polyester op de juiste plek. Deze specialist biedt niet alleen een ruim assortiment aan van deze harssoort, maar geeft u ook nog eens advies op basis van uw specifieke wensen. Neem voor meer informatie over epoxyhars en andere kunstharsen contact op met de experts van dit gespecialiseerde bedrijf.

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

De betekenis en voordelen van marketing automation

Metaal slijpen

Vakantiebestemming bereiken