Digitalk
Image default
Bedrijven

De mogelijkheden van Mailmaps.nl zijn oneindig!

Mailmaps is snel en vooral heel effectief. De doelgroep die jij in het vizier hebt kan bereikt worden. Mailmaps heeft meer dan 4 miljoen mailadressen in haar database, verspreid over heel Nederland. Jouw doelgroep wordt daarom zonder twijfel worden bereikt.

Beter dan een folder of flyer
Vanwege het feit dat Mailmaps over mailadressen van consumenten en organisaties beschikt, zijn uw kansen op het bereiken van uw doelgroep veel groter. U bepaalt zelf naar welke stad, dorp, regio of zelfs straat u de mail wilt verzenden. Ook het aantal mails dat u wilt verzenden kan worden bepaald. Daarom bepaalt u ook de kosten zelf. U betaalt namelijk per mailadres dat door u wordt gebruikt. De mailadressen worden echter wel goedkoper naarmate u er meer afneemt. U kunt via een tool op de site bekijken wat het bereik is in verschillende regio’s.

 

De beschikbaarheidstool van mailmaps.nl
Zoals hierboven staat aangegeven, geeft Mailmaps u de mogelijkheid om via een online tool meer informatie te verschaffen over de beschikbaarheid van bepaalde emailadressen. De site bevat een kaart van Nederland waarop stippen zijn te zien. Elke stip houdt in dat dit een consument is waar Mailmaps de mailgegevens van heeft. Er is dus makkelijk te zien wat voor aantal adressen er in jouw regio voor handen zijn. Deze consumenten hebben mailmaps.nl aangegeven graag geïnformeerd te willen worden van relevante reclame en aanbiedingen. Vandaar hebben zij zich ingeschreven bij Mailmaps. Dit betekent dat jouw verzonden mail ook altijd bij een geïnteresseerd persoon terecht zal komen en de mail naar alle waarschijnlijkheid ook zal lezen. Mensen die niet zijn gediend van reclame via mail, zorgen er vaak voor dat deze al is verwijderd voordat ze de mail überhaupt lezen.

Overzichtelijke uitleg op mailmaps.nl
De overzichtelijkheid van de website is ook niet geheel onbelangrijk.  Je ziet meteen dat er tijd en zorg is besteed aan de website. Dit levert uiteindelijk een duidelijke en informatieve site op die jou zonder vragen laat zitten. Indien er toch onduidelijkheden zijn, kan men Mailmaps heel eenvoudig bereiken. Men hoeft alleen een online contactformulier in te vullen, waarop Mailmaps zo spoedig mogelijk contact met je opneemt.

Klik hier voor de website van Mailmaps.

 

http://www.mailmaps.nl/email-marketing