Boldbrink biedt HR ondersteuning voor het MKB

Digitalk

Jolanda, eigenaresse van Boldbrink helpt organisaties met veel passie bij het optimaliseren van hun personeelszaken. Ze gaat graag met jou het gesprek aan om te ontdekken wat zij voor jou en jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van personeelszaken. 

Boldbrink en Jolanda

Een korte kennismaking met Bold Brink en Jolanda. Jolanda startte jaren geleden in de Sales, Marketing en HR. Vervolgens ging ze aan de slag als Interim HR Manager. Dankzij maar liefst 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven heeft ze ontdekt dat je een organisatie anders en slimmer kan organiseren en daarmee verbeteren. In dit blog alvast enkele effectieve manieren die je kan inzetten om je medewerkers gelukkig en productief te houden. Want de sleutel tot een succesvol bedrijf is niet alleen gericht op de behoeften van de klanten, maar ook op de zorg voor hun medewerkers.

Herken vooruitgang

Terwijl het geven van opbouwende kritiek mensen in de juiste richting helpt te sturen, is het geweldig om ook te wijzen op de goede dingen die je medewerkers doen. Erken ze individueel en laat ze verbaal zien dat je je bewust bent van waar ze zijn begonnen en waar ze eventueel naartoe kunnen gaan.

Informeer

Je medewerkers informeren is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Om een goede communicatie en vertrouwen te hebben, is het goed om te praten over de toekomst van het bedrijf en de doelstellingen voor de komende maanden of jaren. Dit zal hen het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden en laten zien dat hun harde werk naar iets groots voor het bedrijf gaat.

Stel duidelijke doelen

Zorg ervoor dat je de doelstellingen van het bedrijf definieert waar de medewerkers samen aan kunnen werken. Terwijl de samenwerking in teamverband productiviteit mogelijk maakt, is het ook geweldig om ze als individu aan te scherpen en te helpen bij het stellen van persoonlijke doelen.

Stimuleer pauzes

Het is belangrijk om hard te werken, maar ook om waarde te hechten aan rusttijden. Door je medewerkers een adempauze te laten nemen, zullen ze productiever zijn en met een gerichte mentaliteit weer aan het werk gaan.

Natuurlijk is er nog veel meer dat belangrijk is voor het goed organiseren van je personeelszaken. Jolanda van Boldbrink helpt je er graag bij. Plan zeker een gratis strategiegesprek met haar in om vandaag nog te ontdekken wat zij voor jou en je bedrijf kan betekenen. Dat kan eenvoudig via https://boldbrink.nl/hr-ondersteuning/.