Alles wat u zoekt als ondernemer vindt u in dit bedrijfspand in Zevenaar

Bent u op zoek naar een passende ruimte waar u met uw collega’s of klanten kunt vergaderen? Bekijk eens de mogelijkheden van het bedrijfspand met eigen parkeerplaats in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier vindt u een professionele sfeer en alle faciliteiten die u nodig heeft. Daarnaast ligt het op een goede locatie. Alles wat u nodig heeft als ondernemer vindt u hier. Wie wilt dat niet? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.

Dit bedrijfspand in Zevenaar is de perfecte locatie voor starters

U heeft onlangs uw eigen bedrijf gestart en het is op het moment nog niet mogelijk op een kantoorpand te huren. Of u twijfelt nog over het feit of u dit in de toekomst überhaupt wil doen. Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.

Een bedrijfspand gelegen in Zevenaar, centraal gelegen voor iedere beginnende en ervaren ondernemer

U heeft regelmatig afspraken met potentiële klanten voor uw bedrijf. Gaat u langs of maakt u een afspraak met ze op uw kantoor? Hoe fijn is het dan als u geen enorm lange reistijden kwijt bent en uw klant eenvoudig uw kantoor vindt? Als u een kantoorruimte huurt in het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan, hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken. Gelegen tussen de grote en gezellige steden Arnhem en Nijmegen bereikt u snel met de trein ook nog eens Utrecht. Het station van Zevenaar is zeer dichtbij het kantoorpand. Daarnaast parkeert niet alleen u gratis op het parkeerterrein van OC de Pelikaan: uw bezoekers ook!