Zo schrijft u zichzelf in voor een cursus NEN 1010 installatie tester

Bent u van plan om de ladders binnen uw onderneming zelf te gaan keuren en hier een cursus voor te gaan volgen? Of wilt u misschien door het volgen van een cursus een gecertificeerd NEN 1010 installatie tester worden, om zo uw eigen elektrische installaties te inspecteren? U kunt zich zeer gemakkelijk voor een van de vele inspectie- en keuringscursussen inschrijven. U selecteert de cursus van uw keuze. Dat kan bijvoorbeeld de cursus voor het keuren van ladders of die voor NEN 1010 installatie tester zijn. Vervolgens kiest u de locatie en data die u het beste uitkomen. Na het invullen van uw gegevens, bent u meteen ingeschreven. Daarna hoeft u uw aandacht alleen nog maar te besteden aan het volgen en afronden van de cursus.

Cursus waarin u leert ladders te keuren

Wist u dat het helemaal niet lastig hoeft te zijn om ladders te keuren? Het is alleen belangrijk dat u goed weet waar u op moet letten. Wat dat precies is? Dat leert tijdens een speciale cursus. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. U kunt deze cursus volgen bij Omega. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen volgens de Arbowet. U bent in staat zelf ladders te keuren. U kunt uw expertise nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. U leert dan alles over het testen van elektrotechnische laagspanningsinstallaties. U kiest zelf of uw keurmeester van ladders of NEN 1010 installatie tester wilt worden.

Volg een cursus om professioneel NEN 1010 installatietester te worden

Heeft u de ambitie om een echte NEN 1010 installatie tester te worden? Dat kan! U hoeft hiervoor namelijk alleen maar een speciale cursus te volgen bij een opleidingsbureau. Dit is een zeer praktische cursus waarin u alles leert dat u moet weten om een professionele NEN 1010 installatie tester te worden. Zo leert u alles over de Nederlandse normen die gelden voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties. De norm is sinds 1 januari 2017 ingrijpend veranderd. Daarom is het ook als u al werkzaam bent als NEN 1010 installatie tester zeker aan te raden om u door middel van deze cursus te laten bijscholen. Vaak biedt een dergelijk opleidingsinstituut ook andere cursussen aan. Zo kunt u ook leren ladders te keuren of woning te inspecteren op basis van NTA 8025.