Ontwikkel je verder met een gedegen horeca cursus

Digitalk

Als je in de horeca werkt, wil je je natuurlijk altijd verder ontwikkelen met bijvoorbeeld een cursus. Maar waar moet je allemaal op letten? Er zijn veel aanbieders van cursussen die zich richten op de horeca. Zorg er in ieder geval voor dat je je opleiding volgt bij een partij die jouw ontwikkeling centraal stelt. Welke cursus of opleiding je dan het beste kunt kiezen, is afhankelijk van jouw situatie. Werk je in de bediening of ben je de eigenaar van een hotel bijvoorbeeld?

Kies voor een cursus met goede praktijklessen

Je leert immers het beste door het gewoon te doen. Als je dus op zoek gaat naar een horeca cursus, let er dan op dat je ook in de praktijk leert. Dit kan bij bijvoorbeeld Linnartz Opleidingengroep. Zij bieden je een vrijblijvend studieadviesgesprek aan en bekijken samen met jou welke horeca cursus het meest geschikt voor je is op basis van jouw situatie. Zij kiezen hun theorie zodanig dat het perfect aansluit op de praktijk. Je moet natuurlijk wel wat kunnen doen met jouw opgedane kennis! Heb je nog geen baan? Ook dan kun je daar een cursus volgen. Ze helpen je zelfs mee met het vinden van een geschikte baan!

Wat voor soort cursussen kan ik eigenlijk volgen?

Bij Linnartz Opleidingengroep kun je verschillende horeca cursussen volgen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Vakopleiding Restaurant
  • Beroepsopleiding Wijnproducent
  • Beroepsopleiding Horeca Hotel Management/Ondernemer
  • Vakopleiding: Café en Sociale Hygiëne
  • Beroepsopleiding Sommelier Gastronoom

Welke nu het beste bij jouw past, is dus afhankelijk van de doelstelling die jij jezelf stelt. Wat wil je bereiken en wat wil je doen met de kennis die je opdoet? Wil je een nieuwe baan vinden of je verder specialiseren of ontwikkelen in je huidige baan? Heb je hier nog geen eenduidig antwoord op voor jezelf? Dan kun je in gesprek treden met de studieadviseur.