Kies voor de specialist in chiptuning voor uw BMW

Duitse auto’s staan bekend om hunuitstekende3 kwaliteit en hoge prestaties. Dat is ook niet zo gek, want de beste auto’s worden in Duitsland gefabriceerd. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Chiptuning voor BMW ten opzichte van opvoeren, wat is het verschil?

Wilt u de prestaties van uw auto verbeteren? Kies dan voor chiptuning voor prestatiewinst van uw auto. Voor veel mensen is het alleen nog steeds onduidelijk wat chip tunen nu eigenlijk inhoudt. Is het hetzelfde als de auto opvoeren of is het wat anders? De overeenkomst is dat beide methoden worden gebruikt om de prestaties van de motor te verhogen. Bij opvoeren wordt de motor echter tot het randje van zijn kunnen aangepast, hoofdzakelijk om de snelheid zoveel mogelijk te verhogen. Bij chiptuning wordt het motormanagement strakker afgesteld waardoor de auto niet alleen sneller rijdt, maar juist ook bij lagere snelheden minder brandstof verbruikt. Kom anders gezellig langs bij Chip Performance voor meer informatie over chiptuning.

Chiptuning BMW, de computer van uw auto strakker afstellen

Weet u of chiptuning wel een goed idee is voor uw BMW? U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Bij moderne auto’s zorgt chiptuning ervoor dat uw auto flink beter gaat presteren. Chiptuning stelt de computer van uw auto strakker af waardoor de auto sneller reageert en efficiënter met brandstof omgaat. In tegenstelling tot opvoeren blijft deze prestatieverbetering ruim binnen de perken van wat de motor aan kan. U hoeft zich dus niet druk te maken over een motor die sneller slijt, of dat uw auto niet door de APK komt. Neem voor chiptuning van uw (Duitse) auto contact op met Chip Performance.