Digitalk
Image default
Auto’s en Motoren

Autosloperij in de buurt

Op een gegeven moment is het dan zover: uw auto moet naar de Sloperij. Het kan zijn dat uw auto gewoon op is, maar soms gebeurt het onverwacht, door een ongeluk. De schade is dan zo erg, dat de auto niet meer te repareren is. Gelukkig is er altijd wel een Autosloperij in de buurt

Overal in Nederland wordt uw Sloopauto opgehaald

Waar uw auto ook is in Nederland, u hoeft niet zelf te zoeken naar een Sloperij. U belt naar 06 57 18 27 92 en de rest wordt geregeld. Zeker in geval van schade is het fijn als er wat zorgen uit handen worden genomen, u moet dan toch al genoeg regelen. Wij zoeken voor u een Autosloperij in de buurt en maken direct een afspraak wanneer uw auto wordt opgehaald. In datzelfde telefoongesprek zullen we u aan de hand van de gegevens van de auto een goed bod doen.

Snelle ophaalservice

Binnen 24 uur nadat u gebeld heeft voor een afspraak met de Autosloperij, kan uw auto worden opgehaald. Om u in alle gevallen direct van dienst te kunnen zijn, hebben wij een dag en nacht service. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Want u wilt toch niet tot de volgende ochtend wachten als u ’s nachts een aanrijding krijgt.

http://www.allway.nl/