Audi A1 lease

Digitalk

Audi leasen

Veel automobilisten hebben een voorkeur voor de uitstraling van Duitse auto’s. Als u daarbij hoort gaat uw hart vast sneller kloppen als u de naam Audi hoort. Deze fabrikant heeft zowel op het gebied van stijlvolle personenauto’s als op het gebied van snelle sportwagens een naam hoog te houden, en ze doen dit met verve. Overweegt u een Audi lease dan heeft autoleasecentrale u de nodige modellen te bieden. Juist voor de zakelijke rijder met een sportieve inslag en oog voor design is een Audi het ideale verlengstuk van het kantoor.

goedkope auto leasen

Een mooi voorbeeld van een degelijke, maar toch sportieve, wagen uit de compacte klasse is de Audi A1. Een Audi A1 leasen geeft u de beschikking over de opvolger van de Audi 50. U kiest voor een drie- of vijfdeurs hatchback die zonder problemen de concurrentie aan kan gaan met de Volkswagen Polo of de Seat Ibiza. De Audi A1 is sinds medio 2010 op de markt en biedt plaats aan 5 inzittenden. Bij een Audi A1 kunt u kiezen tussen een aantal verschillende modellen waaronder een dieselvariant en meerdere modellen op benzine. Een Audi A1 lease is bij autoleasecentrale al mogelijk vanaf 355 euro.

Specificaties Audi A1

Dat de Audi A1 tot de compacte klasse behoort blijkt uit de afmetingen van 3954 x 1740 x 1416 millimeter (lengte keer breedte keer hoogte). Het sportieve karakter van deze auto komt naar voren in zijn dynamische onderstel dat zorgt voor een verhoogd rijcomfort. De topsnelheid van deze geweldige Duitse auto bedraagt 180 kilometer per uur (182 km/h voor het dieselmodel) voor de meest standaard versie. Door de elektrohydraulische besturing reageert de Audi A1 direct op elke stuurbeweging. Een Audi A1 is kortom de ideale bedrijfswagen. Vraag daarom nu een offerte aan.  

Voor vragen en/of meer infromatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale!

http://www.autoleasecentrale.nl