Digitalk
Image default
Aanbiedingen

prijzen website laten maken

Complete website prijzen

Uw website hoeft niet veel te kosten als je voor een basic website kiest. Dan krijgt u een paar pagina’s en 1 contact formulier zodat iedere klant u kan bereiken. Uw website wordt op internet geplaatst onder een door u op voorhand gekozen domeinnaam. In uw hosting pakket zitten steeds onbeperkt aantal e-mail adressen naar keuze. De prijs van zo’n hosting pakket is afhankelijk van de grootte van uw website: hoe meer ruimte de site in beslag neemt, hoe hoger de prijs. U kan ook starten met een basisch hosting pakket om nadien dan up te graden indien dat nodig zou zijn. Uw website wordt steeds in het oog gehouden en bij het minste probleem grijpen we in. Wij krijgen automatische melding als er iets verkeerd zou lopen.

De website prijs kan echter ook hoog oplopen wanneer u kiest voor een ontwerp op maat gecombineerd met een content management systeem waardoor u achteraf de site zelf kunt aanpassen. Ondanks de hoge investeringskost is deze prijs echt wel de moeite waard. U moet maar eens uitrekenen hoeveel u zou betaald hebben wanneer u een webmaster 3 tot 5 jaar telkens zou betaald hebben om iets aan te passen. U zal snel een paar duizend euro kwijt zijn. Met een content management systeem zoals wordpress, joomla of drupal kan u de site echter zelf aanpassen:

  • tekst wijzigen
  • pagina toevoegen
  • foto invoegen
  • tabel groter maken

Dit is een zeer interessante optie bij Dimitri De Vleeschauwer, een website designer uit Aalst. Zo hoeft u hem nooit meer lastig te vallen en heeft u een eigen software pakket gekocht waar u ettelijke jaren mee kan spelen. Bij de getuigenissen van Deal webdesign moet je maar eens kijken naar Frank Van der Elst zijn testimonial: Het bijgeleverde programma laat mij toe om de inhoud zelf op een zeer eenvoudige wijze aan te passen. Op die manier blijft mijn site steeds up-to-date. Meer heb je toch niet nodig?

http://www.deal-webdesign.be/website-prijs